Borovinić-Bojović: Pobijedićemo 23. oktobra i slaviti novu budućnost za našu djecu
Foto: Demokratski front

Borovinić-Bojović: Pobijedićemo 23. oktobra i slaviti novu budućnost za našu djecu

”Nemam nikakvu dilemu da ćemo pobijediti 23. oktobra i svi zajedno slaviti novu budućnost za našu djecu”, rekla je kandidatkinja za gradonačelnicu Podgorice, dr Jelena Borovinić Bojović na promotivnom skupu koalicije DF - Za budućnost Podgorice.

Ona je istakla da će u fokusu kampanje koalicije ,,Za budućnost Podgorice'' biti građani Podgorice, sa svim njihovim problemima, sa svim onim potrebama koje imaju, neriješenim stvarima koje su negdje čekale u fiokama da mi dođemo i riješimo ih zajednički.

”Svi naši građani imaće, u svakom trenutku kada im je pomoc potrebna, pristup gradonačelnici i Upravi grada. Bavićemo se mnogim problemima, u našem programu naći će se sve one neriješene situacije i svi oni momenti koji su nas brinuli svih ovih godina”, kazala je dr Borovinić Bojović.

Ona je rekla da je trideset godina dug period i da je konačno došlo vrijeme da se izmirimo, da se ne dijelimo i da svi zajednički gradimo novu budućnost Podgorice.

”Kao rođena Podgoričanka, svoje prve korake napravila sam u ulici Jovana Tomaševića i nastaviću neumorno da koračam i da se borim za naš grad, za našu zajedničku budućnost.
Obećavamo građanima da ćemo raditi na: kvalitetnim gradskim urbanističkim rješenjima, rješavanju vodosnadbijevanja i kanalizacione mreže u svim naseljima, efikasnoj i bržoj javnoj upravi, uređenju javnog gradskog prevoza i sređivanju saobraćajnog nereda, podsticaju rada preduzetništva i lokalnih start-up firmi, inovativnom brendiranju Podgorice kao nove turističke ponude u Crnoj Gori koja na žalost sada ne postoji, pružanju mogućnosti za lični razvoj, obrazovanje, stvaranje porodice i kvalitetnije uslove za život kroz program socijalne pravde, trajnom rješavanju problema zagađenja naših rijeka kroz program zaštite životne sredine i održiv razvoj, rješavanju problema samohranih roditelja uz besplatnu pravnu pomoć, dizanju kulturne svijesti kroz program za podsticaj kulture i kulturnih stvaralaca, ali i afirmaciju sporta i rekreacije kao preduslov za očuvanje i unapređenje zdravlja svih građana'', kazala je dr Borovinić Bojović.

Ona je istakla da je došao trenutak da svi zajedno radimo na našoj boljoj budućnosti.

”To je naša obaveza, dužnost prema našoj djeci, ali i prema našim očevima i djedovima koji su radili i gradili za nas'', naglasila je dr Borovinić Bojović.
Kandidat za odbornika i predsjednik Slobodne CG, Vladislav Dajković, istakao je da je ,,srećan što ćemo uz ove mlade ljude, uz našu kandidatkinju gospođu Borovinić Bojović doći do sigurne pobjede.“

Advokat Mitar Šušić, kandidat za odbornika, kazao je da mu je velika čast što je dio liste pobjedničke koalicije.

”Posebna mi je čast što ćemo ovu pobjedu ostvariti sa uzvišenim motivima i ciljevima. A naši motivi i ciljevi su da kroz etiku, častan rad i profesionalnost stvorimo modernu i efikasnu gradsku upravu”, kazao je Šušić.

Prisutinima su se obratili i kandidati za odbornike Anika Bajić, Stefan Vešović i Sanja Krkeljić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.