Ambasada Rusije: Neprijateljsko postupanje crnogorskih vlasti, obustavljamo rad konzularnog odjeljenja do daljnjeg
Foto: Facebook/Ambasada Rusije u Crnoj Gori

Ambasada Rusije: Neprijateljsko postupanje crnogorskih vlasti, obustavljamo rad konzularnog odjeljenja do daljnjeg

Ambasada Ruske Federacije u Crnoj Gori saopštila je da je obustavljen rad konzularnog odjeljenja na neodređeno vrijeme.

Iz ruske ambasade oglasili su se nakon što je crnogorsko Ministarstvo vanjskih poslova šest ruskih diplomata proglasilo personama non grata.

“Prinuđeni smo da Vas obavijestimo da je zbog neprijateljskog postupanja crnogorskih vlasti prema Ambasadi Ruske Federacije u Crnoj Gori, od 30. septembra 2022. godine obustavljen rad konzularnog odjeljenja Ambasade na neodređeno vrijeme. Za konzularne usluge možete se obratiti ambasadama Ruske Federacije u susjednim zemljama”, naveli su iz ruske ambasade na Fejsbuku.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.