Prihvaćena inicijativa SD-a: Rješavanje problema prevoza učenika i obezbjeđivanje besplatne užine za djecu iz socijalno ranjivih kategorija

Prihvaćena inicijativa SD-a: Rješavanje problema prevoza učenika i obezbjeđivanje besplatne užine za djecu iz socijalno ranjivih kategorija

Prihvaćena je inicijativa Socijaldemokrata Crne Gore da se planiraju sredstva za realizaciju aktivnosti u pravcu rješavanje problema prevoza učenika i obezbjeđivanja besplatne užine za djecu iz socijalno ranjivih kategorija.

Takođe, prihvaćen je i predlog SD-a da se zaduži Vlada da sprovede sve neophodne aktivnosti u pravcu izrade strategije demografskog razvoja i strategije rješavanja stambenih potreba mladih.

“Realizacija ovih aktivnosti neće podrazumijevati planiranje dodatnih rashoda u budžetu, nego je intencija da se kroz racionalizaciju neproduktivne tekuće potrošnje obezbijede neophodna sredstva, u skladu sa dinamikom realizacije navedenih projekata”, zaključuju iz SD-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.