Nikolić: Abazović u problemu, sama pomisao na izbore kod njega izaziva nekontrolisane ispade

Nikolić: Abazović u problemu, sama pomisao na izbore kod njega izaziva nekontrolisane ispade

Dritan Abazović je primjer osobe kod koje je manjak znanja i umijeća praćen iritantnim viškom samopouzdanja. Kao što nije razlikovao Tajvan i Tajland iako je doktor političkih nauka, kao što priča gluposti i poredi američki impičment sa ovim pokušajem državnog udara u kojem on sad preuzima ulogu Šišmakova i Popova, tako danas on sebe bez ikakvih problema vidi u ulozi tumača ustavnog prava, a da o tome kao i o mnogo čemu, ništa ne zna - ocijenio je portparol i poslanik Demokratske partije socijalista u Skupštini Crne Gore Miloš Nikolić.

Podsjećamo, premijer u tehničkom mandatu danas je, pored ostalog, rekao da predsjednik Crne Gore Milo Đukanović nema nadležnosti da raspušti Skupštinu.

"Mislim da je opšte raspoloženje da ne žele da im se skrati mandat. Samim tim gospodin Đukanović ima samo jednu mogućnost, da da mandat gospodinu Lekiću, sve ostalo je pravno nasilje ", naveo je, pored ostalog, Abazović.

Nikolić je kazao da je "ovaj propali premijer pobrkao grane vlasti i sa svoje, koju je isjekao nakon svega 113 dana, pokušava da se miješa u ingerencije predsjednika države, te traži da za mandatara bude predložena osoba za koju ni on nije htio da verifikuje svoju podršku".

"Neuki Abazović, očigledno ima puno problema - sam sa sobom ali i sa svojim okruženjem – ali ipak mu najteže padaju dva: prvi, da je predsjednik Đukanović izabran apsolutnom podrškom građana, na direktnim izborima u prvom krugu. A drugi - da i pored svega što je uzurpirao, nejaki se Abazović već dvije godine vrti oko cenzusa. Te dvije činjenice toliko traumatično djeluju na njega, da i sama pomisao na izbore kod njega izaziva nekontrolisane ispade, kao što je bio ovaj današnji. Kada ovaj izliv bijesa i frustracije, izgovara u društvu državnog funkcionera, Miloševića najboljeg druga članova kriminalnog klana, označenog darodavca kripto telefona i ovog drugog Miljanića koji svoje usluge naplaćuje u inčima tv prijemnika, onda ova današnja predstava zaista pripada žanru tragikomedije izvedene danas na političkoj sceni Crne Gore ", zaključio je Nikolić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.