DPS Šavnik: Adžić da ispita svako eventualno postojanje sumnje da se u našoj opštini vrše predizborne zloupotrebe
Demokratska partija socijalista

DPS Šavnik: Adžić da ispita svako eventualno postojanje sumnje da se u našoj opštini vrše predizborne zloupotrebe

S obzirom na to da je ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić izjavio da se u opštini Šavnik uočava drastičan porast prijava promjena prebivališta, što, kako je rekao, upućuje na postojanje sumnje da se vrše “predizborne zloupotrebe”, pozivamo ga da postupi u skladu sa propisanim nadležnostima MUP-a na čijem je čelu, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u tom gradu.

“Kao partija koja vrši vlast u ovoj opštini, želimo da izrazimo zahvalnost ministru što je ukazao na ovaj slučaj, ali i da ga podsjetimo da se nalazi na čelu državnog organa koji ima ovlašćenja da utvrdi sve činjenice u vezi sa nekom radnjom, pa i da je onemogući ako je ona u suprotnosti za zakonom“, kazali su iz DPS-a.

Očekuju od ministra u tehničkom mandatu, Adžića, da javnost obavijesti o konačnom rezultatu postupanja nadležnih organa.

“U suprotnom, sve što je iznio, smatraće se samo kao predizborni marketing odlazećeg ministra i nepotrebno uznemiravanje građana“, zaključili su iz DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.