Koalicija Prava stvar: Tivat ne možete zapečatiti

Koalicija Prava stvar: Tivat ne možete zapečatiti

Uvažena gospodo, da bude jasno, Tivat niko neće zapečatiti, jer je naš Tivat otvoren grad, otvorenog srca i neće ga zapečatiti ideologija zatvorenog uma, poručili su iz koalicije DPS-SD-SDP-LP.

"Bez ikakve sumnje možemo konstatovati da je vaša politička priča zapečaćena opšte poznatom činjenicom, a to je da se i sada prilikom predstavljanja sopstvene liste vi bavite našom koalicijom.

Kao ni sada tako i u protekle dvije godine nemate što drugo ponuditi građanima Tivta, osim revanšistički sprovedene politike prema vašim neistomišljenicima", navodi se u saopštenju.

Kako navode, "pečat na vaše neistine, farbanja i šminkeraj kojim se hvalite, stavili ste danas, kada ste konačno i javno potvrdili da nijeste građanska lista, nego ono što ste uvijek i bili, a to je instrument partija državnog nivoa".

"Poseban pečat vašoj koaliciji danas su dali vaši gosti u prvim redovima, predsjednici opština i funkcioneri iz susjednih opština i drugih gradova. Da vas podsjetimo listu „PRAVA STVAR, Koalicija Za Tivat svih nas - DPS, SD, SDP, LP“ predali su svi do jednoga naši kandidati za odbornike, koju je predvodila naša Dubravka Nikčević, bodreni sugrađanima - simpatizerima, nijesmo morali dovoditi ljude sa strane da nas hrabre.

Uvjereni smo da će građanke i građani Tivta, 23. oktobra “zapečatiti” vaše funkcionerske fotelje i zauvijek ih arhivirati. Tivat je spreman da ovoga puta prepozna što je PRAVA STVAR Za Tivat svih nas", zaključuje se u saopštenju.         

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.