Kotoraninu 15 dana zbog izazivanja saobraćajne nezgode
Foto:RTV Budva

Kotoraninu 15 dana zbog izazivanja saobraćajne nezgode

Zbog izazivanja saobraćajne nezgode u alkoholisanom stanju sinoć u Mediteranskoj ulici u Budvi, Kotoraninu A. P. (36) pred sudom za prekršaje u Budvi izrečena je kazna zatvora u trajanju od 15 dana i novčana kazna u iznosu od 120 eura.

On je kažnjen, jer je prethodne večeri oko 22.30 časova upravljao vozilom pri koncentraciji od 2,45 g/kg alkohola u organizmu, kada je zbog neprilagođene brzine u kružnom toku kod skretanja za Stari grad izgubio kontrolu nad vozilom i ostvario kontakt sa stubom ulične rasvjete i saobraćajnim znakom, na kojima je tom prilikom nastala materijalna šteta, saopšteno je iz Suda za prekršaje Budva.

Osim kazni, izrečena mu je i zabrana upravljanja vozilima u trajanju od četiri mjeseca, kao i maksimalan broj kaznenih bodova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.