Eurosuper 98 jeftiniji jedan cent, dizel i lož ulje osam odnosno sedam centi
Ilustracija

Cijene goriva u naredne dvije nedelje

Eurosuper 98 jeftiniji jedan cent, dizel i lož ulje osam odnosno sedam centi

Eurosuper 98 od danas je jeftiniji jedan cent, a eurodizel i lož ulje osam, odnosno sedam centi, saopštilo je Ministarstvo kapitalnih investicija.

Cijena eurosupera 98 će u naredne dvije sedmice iznositi 1,3 eura, dok će cijena eurosupera 95 ostati nepromijenjena na 1,26 eura.

Litar eurodizela će u naredne dvije sedmice koštati 1,48, a lož ulja 1,68 eura.

Posljednje promjene cijena goriva bile su 13. septembra, kada su sve vrste goriva pojeftinile od dva do devet centi.

Prema odredbama Uredbe o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih derivata, naredni obračun bi trebalo da se obavi 10. oktobra, dok će eventualno izmijenjene vrijednosti naftnih derivata važiti od 11. oktobra.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.