Za vikend uhapšeno 39 vozača: Vozili u alkoholisanom stanju

Za vikend uhapšeno 39 vozača: Vozili u alkoholisanom stanju

Saobraćajna policija je u danima vikenda na crnogorskim putevima evidentirala 51 saobraćajnu nezgodu, u kojima je jedno lice smrtno stradalo, dok su četiri lica zadobila teške tjelesne povrede, a 18 lake povrede, saopšteno je iz Uprave policije.

Pripadnici saobraćajne policije su podnijeli 250 prekršajnih prijava, izdali 468 prekršajnih naloga,oduzeli 0 pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja. 

"Zbog vožnje pod dejstvom alkohola policija je lišila slobode 39 vozača, a jedna osoba je lišena slobode zbog krivičnog djela iz oblasti djela protiv bezbjednosti javnog saobraćaja. Od ukupnog broja vozača lišenih slobode zbog vožnje pod dejstvom alkohola njih 20 je lišeno slobode u Podgorici", dodaju iz UP.

Uprava policije još jednom apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i na taj način doprinesu, kako ličnoj, tako i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.