Putevi mokri i klizavi, smanjena vidljivost, oprezno vozite

Putevi mokri i klizavi, smanjena vidljivost, oprezno vozite

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, saopštili su iz Auto moto saveza Crna Gore (AMSCG) i vozačima savjetovali da voze sporije i opreznije.

Oni su upozorili da je smanjena vidljivost zbog niske oblačnosti i padavina. 

"Duž klisura i usjeka učestali su odroni i dolazi do izlivanja bujičnih voda. Na dionicama gdje su radovi neophodna je dodatna opreznost", naveli su iz AMSCG.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-5 Rožaje-Špiljani saobraćaj će biti obustavljen za sva vozila od osam sati i 30 minuta do 11 sati i 30 minuta i od 13 sati i 45 minuta do 16 sati i 45 minuta.

Privremeno se, zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-6 dionica Mihajlovica Rance-Pljevlja, odobrava totalna obustava saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 14 do 18 sati. 

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta R-3 dionica Pljevlja-Metaljka saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 14 sati, prenosi Mina. 

Privremeno se, zbog izgradnje Bulevara od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta, odobrava promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na regionalnom putu R-13, od petlje Mateševo do istoimenog naselja, zbog sanacije klizišta režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a odobrava se i povremena i potpuna obustava saobraćaja, ne duže od 15 minuta.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.