Bošković: Teško je prijetiti onima koje javnost pamti po bježaniji na koljenice u

Bošković: Teško je prijetiti onima koje javnost pamti po bježaniji na koljenice u "Kristal"

Ne brinite, ruski plaćenici, za razliku od vas ja vama ne prijetim. Jer, teško je prijetiti onima koje javnost pamti po bježaniji na koljenice u "Kristal" - takvi na kraju, prijetilo im se ili ne, uvijek sami uteknu, poručio je Predrag Bošković, član Predsjedništva i poslanik DPS u Skupštini Crne Gore.

A kada galamite - kao sada - tada vas je najviše strah. Ovog puta - od izbora. A ja vam poručujem - doći će brže nego što mislite - naveo je on u odgovru Demokratskom frontu.

Lijepo je, kaže, što DF već sada najavljuje uticaj na pravosuđe tako što će pohapsiti političke neistomišljenike - no drugo nijesu ni očekivali. Neke frustracije su, navodi, trajno neizlječive.

"Ali nećete vi nikoga hapsiti - nego je bolje pripazite se šta se vama sprema. Naročito znajući da se već uveliko govori o nekim izvještajima koji upućuju na to da ste dobijali novac 2016. i 2018. godine. Sve smo to mi znali i na vrijeme upozoravali, a najzad na to sada ukazuju i najrelevantnije organizacije na svijetu. Kao svjedok vremena, potvrđujem da su predstavnici države u doba obnove nezavisnosti sarađivala sa ruskim zvaničnicima. Kao i sa zvaničnicima stotina drugih zemalja. Samo postoji jedna razlika u odnosu na slučaj Demokratskog fronta - Rusija tada nije sprovodila zločinačke ratove, niti je Crnoj Gori željela da određuje kuda će ići, niti smo od nje dobijali novac za izdaju i rušenje sopstvene države. Za te je stvari Moskvi bio i ostao namijenjen isključivo Demokratski front sa njegovim satelitima", zaključuje Bošković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.