Psihijatrijski pacijenti KCCG biće hospitalizovani u OB Nikšić

Privremeno rješenje do adaptacije Klinike za psihijatriju

Psihijatrijski pacijenti KCCG biće hospitalizovani u OB Nikšić

Svi pacijenti Klinike za psihijatriju Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) koji budu zahtijevali bolničko liječenje, biće hospitalizovani u Opštoj bolnici Nikšić. U isto vrijeme, ambulantni pregledi i konsultacije ove Klinike sprovodiće se dosadašnjom dinamikom, saopšteno je iz KCCG.

Ovo je, kako su kazali, privremeno rješenje do adaptacije klinike koja je smještena u montažnim objektima u parku pored Dvorca Petrovića na Kruševcu, ako je neuslovna tri decenije i dalji boravak u ovim prostorijama ne bi bio siguran.

"Podsjećamo, u julu ove godine postavljen je kamen temeljac za novu zgradu Klinike za mentalno zdravlje i riječ je o projektu koji vrijedi šest miliona eura, akoji bi trebao da bude realizovan narednih 18 mjeseci“, kazali su iz KCCG.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.