Prave komšije: Fehro dočekao crnogorske navijače sa burekom i sirnicom; Besplatan parking za naše navijače

Prave komšije: Fehro dočekao crnogorske navijače sa burekom i sirnicom; Besplatan parking za naše navijače

Vlasnik restorana u mjestu Busovača, Fahrudin Mešković, dočekao je kako je i obećao, navijače Crne Gore koji su se uputili ka Zenici, na fudbalsku utakmicu između naše reprezentacije i selekcije Bosne i Hercegovine.

Petnaest kilometara od stadiona Bilino polje, gdje se večeras očekuje vrela atmosfera, “Kod Fehre” se može vidjeti toplo druženje gostiju sa srdačnim domaćinima, koju su pripremili bogatu trpezu, izvještava RTCG.

Između ostalog na meniju su burek i sirnica kao praktičan odgovor našim navijačima na simpatične i duhovite prozivke sa duela u Podgorici, kada se sa tribina čulo skandiranje “burek sa sirom”!

1663950545b2209231051i960x600

Foto:Klix.ba

Ovakvom gestu gospodina Meškovića prethodila je akcija navijačke grupe “Ultra Crna Gora” koja je u junu, nakon prvog međusobnog meča, pokrenula prikupljanje novčanih sredstava kako bi vlasnicima zapaljenog kombija, koji je koristila jedna grupa pristalica “Zmajeva", kupili novi.

Za RTCG Fahrudin Mešković navodi da mu je veliko zadovoljstvo što može da ugosti, kako kaže, prijatelje iz bratske Crne Gore.

"Jedan ružan čin, paljenje kombija, rodio je ovo lijepo prijateljstvo. Morao sam da uzvratim za onaj divan gest crnogorskih navijača. Drago mi je da se družimo upravo na ovom mjestu. Koliko god osoba da dođe, za sve njih ima mjesta. Svi su danas i uvijek dobro došli.”, kaže Mešković.

Mešković smtara da ova slika treba da obiđe region, kao primjer da ljubav i druženje ubuduće spajaju ljude iz bivše Jugoslavije.

“Ovim šaljemo snažnu podršku svim iz okruženja da se samo na ovakav i sličan način druže i “prepucavaju”, kako bismo svi zajedno stvorili jednu novu eru navijačkih odnosa.”, istaka je Mešković.

Oni crnogorski navijači koji u Zenicu dolaze automobilima – imaće besplatan parking. 

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.