Tivatska policija uzela izjavu od sveštenika Backovića, upoznat nadležni tužilac

Tivatska policija uzela izjavu od sveštenika Backovića, upoznat nadležni tužilac

Tivatska policija juče je uzela izjavu od sveštenika Srpske pravoslavne crkve (SPC) Mijajla Backovićakoji je sjedio prilikom intoniranja državne himne Crne Gore na svečanoj sjednici Skupštine opštine (SO) Nikšić, nezvanično saznaje portal CdM.

Prema saznanjima portala CdM, sa ovim predmetom je upoznat nadležni tužilac.

Tužilac će se naknadno izjasniti da li u ovom slučaju ima elemenata krivičnog djela.

Podjsećamo, povodom ovog slučaja oglasili su se iz Građanske inicijative “21. maj” koji su zatražili od direktora Uprave policije Zorana Brđanina da odgovori da li je načelnik Centra bezbjednosti (CB) Nikšić Dragoslav Peković pokrenuo postupak protiv sveštenika Backovića.

Iz GI “21. maj” saopštili su da je Peković prisustvovao pomenutoj sjednici i samim tim “bio svjedok prekršaja”, zbog čega je, ocjenjuju, obavezan da reaguje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.