Stoltenberg osudio Putinovu
Stoltenberg

Stoltenberg osudio Putinovu "opasnu nuklearnu retoriku": Mi ćemo ostati mirni

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg osudio je danas "opasnu nuklearnu retoriku" ruskog predsjednika Vladimira Putina koji je rekao da je spreman da protiv Zapada upotrebi "sva sredstva" iz svog arsenala.

"Radi se o opasnoj nuklearnoj retorici", rekao je Stoltenberg na margini zasijedanja Generalne skupštine UN u Njujorku.

"To nije novo, on je to već više puta uradio. Mi ćemo ostati mirni i nastaviti da podržavano Ukrajinu", dodao je Stoltenberg.

Putin je danas rekao, prilikom objavljivanja naredbe o djelimičnoj mobilizaciji, da Rusija posjeduje oružje modernije od onog koje ima NATO i da će ako bude postojala prijetnja teritorijalnoj cjelovitosti Rusije, biti upotrijebljena sva sredstva.

Naveo je i da Zapad želi da uništi Rusiju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.