SD Budva jednoglasno za koaliciju sa DPS, SDP, GI “21. maj” i LP
Socijaldemokrate

SD Budva jednoglasno za koaliciju sa DPS, SDP, GI “21. maj” i LP

Opštinski odbor Socijaldemokrata Budve, na sinoć održanom sastanku, jednoglasno je donio odluku o koalicionom nastupu te partije sa DPS, SDP, GI “21. maj” i LP u Budvi.

“Cijenimo da je koalicioni nastup građanskih, evropskih i progresivnih partija u Budvi najbolji način da se odupremo vrijednosnom i svakom drugom posrnuću kojem je naš grad, nažalost, izložen posljednjih godina. Vjerujemo da će, imajući na umu sve ono što se dešavalo u Budvi posljednjih godina, naše sugrađanke i sugrađani odabrati promjene i da će u našoj koalicionoj listi vidjeti ljude koji mogu doprinijeti oporavku grada u kojem živimo”, saopšteno je iz budvanskih Socijaldemokrata.

Kandidati Socijaldemokrata za odbornike na koalicionoj listi biće Milica Petričević, profesorica razredne nastave, predsjednica OO SD Budva i Boris Vuković, profesor matematike i informatike.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.