Tičić: Kroz naplatu boravišnih taksi iz opštinske kase oteto 1,5 miliona eura, na predstojećim izborima Božoviću i DF-u  (pre)sudiće građani
Milan Tičić, Foto: DPS

Tičić: Kroz naplatu boravišnih taksi iz opštinske kase oteto 1,5 miliona eura, na predstojećim izborima Božoviću i DF-u (pre)sudiće građani

Izjava aktuelnog nelegalnog i nelegitimnog predsjednika Opštine Budva Mila Božovića u okviru koje je naveo da je tokom prethodnih godina izostala primjena člana 8 Zakona o boravišnoj taksi, pokazatelj je nedomaćinskog, nedobronamjernog i destruktivnog odnosa onih koji čine vlast prema nekadašnjoj metropoli turizma, saopštio je Milan Tičić, predsjednik Opštinskog odbora DPS u tom gradu.

Naime, navode da iako je zakonska obaveza bila da se dio sredstava koji se ubira naplatom boravišne takse opredjeljuje za valorizaciju kulturne baštine još od 2015. godine, to u Budvi nije rađeno, čime je, kako je Božović kazao, iz opštinske kase oteto 1,5 miliona eura.

“S obzirom na to da je Budvom upravljala njegova partija sa svojim doskorašnjim koalicionim partnerima, od Božovića zahtijevamo da građankama i građanima Budve da konkretan odgovor na pitanje ko je izvršio pronevjeru o kojoj govori. Nadležne organe pozivamo da se pozabave ovim što je Božović izrekao crnogorskoj javnosti, a njegovoj političkoj strukturi, koja godinama svjesno, bez stida i srama, ruinira kraljicu Mediterana poručujemo da će im 23. oktobra Budvanke i Budvani (pre)suditi za sva nedjela koja su počinili prema ovom gradu“, zaključio je Tičić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.