Abazović biciklom stigao na zasijedanje Generalne skupštine UN
Foto: Vlada CG

Abazović biciklom stigao na zasijedanje Generalne skupštine UN

Predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović stigao je otvaranje Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku na malo neobičan način.

Naime, crnogorski premijer je sa svojim saradnicima na otvaranje Generalne skupštine Ujedinjenih nacija došao biciklom.

Abazović je podsjetio da je Crna Gora jedina država u svijetu koja je Ustavom uređena kao ekološka i da je upravo na današnji dan prije 31 godinu Skupština Crne Gore usvojila deklaraciju kojom se ona proglašava ekološkom.

Vlada Crne Gore je fotografije podelila na zvaničnom Tviter nalogu. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.