Tokom pressa Demokrata u Skupštini

Joković upadao u riječ Krapoviću, ovaj mu poručio da ga ne prekida (VIDEO)

Nakon današnjeg sastanka u Skupštini povodom formiranja nove Vlade, predstavnici partija koje su na njemu učestvovale jedni su za drugima davali izjave medijima.

U trenutku kada je poslanik Demokrata, Dragan Krapović govorio o tome kako je postignuta verbalna podrška da Miodrag Lekić bude mandatar, ali da još uvijek nemaju 41 potpis jer, precizirao je on, poslanici GP URA i SNP-a nisu bili spremni da stave potpise na kandidaturu Lekića.

Na to je reagovao lider SNP-a, Vladimir Joković upadajući u riječ Krapoviću. Joković je kazao da to nije istina i da je on rekao “da će i oni stavit potpise”.

“Nema nikakvih problema kolega. Ako želite da me demantujete… Vi ste rekli da možete da stavite potpuise. Molim Vas da me ne prekidate, ja Vas nijesam  prekidao. Dakle, kolege to verbalno podržavaju, evo i čuli smo”, kazao je Krapović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.