HR: Umjesto da se ukrca na trajekt, sletio kolima u more i poginuo
Ilustracija

HR: Umjesto da se ukrca na trajekt, sletio kolima u more i poginuo

Vozač (55) automobila riječkih registracionih oznaka poginuo je pošto je na trajektnom pristaništu u Valbiski na ostrvu Krk automobilom sletio u more i s njim potonuo, saopšteno je iz primorsko-goranske policije.

Iz policije navode da je do slijetanja u more automobila Folksvagen, kojim je upravljao 55-godišnjak, došlo 16. septembra oko ponoći na trajektnom pristaništu Valbiski.

Stradali je, s namjerom da se ukrca na trajekt koji saobraća od Valbiske do Meraga na Cresu, došao do ivice rampe za ukrcavanje, uz koju tada u blizini nije bilo pristalog trajekta te je vozilom sletio u more i potonuo.

Tijelo preminulog je prevezeno na Odeljenje patologije riječke bolnice gdje će biti obavljena obdukcija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.