Zirojević: Nakon Belvedera, očekujemo što prije izvještaj unutrašnje kontrole policije o 13. julu u Nikšiću
Nikola Zirojević, Foto: Socijaldemorkate

Zirojević: Nakon Belvedera, očekujemo što prije izvještaj unutrašnje kontrole policije o 13. julu u Nikšiću

Nakon što je unutrašnja kontrola Uprave policije, poslije više od godinu dana, objavila izvještaj vezano za dešavanja 4. i 5. septembra prošle godine na Cetinju i nakon što je taj izvještaj potvrdio naše tvrdnje, ovdje ne smijemo stati, kazao je danas potparol Socijaldemokrata Nikola Zirojević.

”Priču oko Belvedera ćemo potencirati do kraja, dok svi odgovorni za teror nad građanima ne budu za to adekvatno kažnjeni. S druge strane, pozivam nadležne državne organe da što hitnije završe i objelodane izvještaj vezano za događaje 13. jula u Nikšiću”, saopštio je Zirojević.

Poručuje da će biti veoma interesantno da se sazna ko je obezbijedio prolaz grupi ekstremista koja se kretala od sabornog hrama, do mjesta gdje se održavala proslava Dana državnosti.

”Biće, takođe, zanimljivo čuti ocjenu unutrašnje kontrole povodom pojedinih snimaka od tog dana. Svakako jedva čekamo da čujemo ocjenu unutrašnje kontrole o količini upotrijebljenih hemijskih sredstava tog dana u Nikšiću. Nemojte da čekamo godinu dana. Nije lako protiv ovakvog sistema i represije, ali se mora. Da zajedno zaustavimo iživljavanje dijelova policije nad građanima”, zaključio je Zirojević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.