Milačić tražio mjesto direktora Uprave policije, DF traži da Medojević bude koordinator svih službi bezbjednosti
Marko Milačić

Milačić tražio mjesto direktora Uprave policije, DF traži da Medojević bude koordinator svih službi bezbjednosti

Na sastanku parlamentarne većine, koji je danas održan u Skupštini Crne Gore, predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić je tražio da, u raspodjeli funkcija nakon formiranja Vlade, njemu pripadne mjesto direktora policije, saznaje portal Dana od učesnika razgovora koji su željeljeli da ostanu anonimni.

Na sastanku su pominjana i neka konkretna imena za pojedine funkcije, ali do konačnog dogovora još nije došlo.

Predstavnici Demokratskog fronta tražili su da lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević u budućoj Vladi bude koordinator svih službi bezbjednosti, saopšteno je portalu Dana.

Inače, lider Prave Crne Gore Marko Milačić rekao je danas da su Demokratski front, Građanski pokret URA i Demokratska Crna Gora dali predloge za funkcije u ministarstvima.

"Ovo što sad radi URA je sabotaža dogovora. Ako ovo znači da URA neće doći u 13.30 časova na nastavak sastanka, jedina su kočnica dogovoru. Pozivam ih da dođu i da zajedno dogovorimo vladu i Skupštinu. URA je odlučila da sve stopira i ostane u tehničkoj Vladi, ako ne dođu na nastavak sastanka. Predlažem da stave 41 potpis da mandatar bude Miodrag Lekić i dostave to predsjedniku države Milu Đukanoviću", rekao je Milačić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.