Krapović: Bilo preklapanja, URA pokušava da ucjenjuje cijelu parlamentarnu većinu
Dragan Krapović

"Nekima je džabe dati i cijelu Vladu"

Krapović: Bilo preklapanja, URA pokušava da ucjenjuje cijelu parlamentarnu većinu

Potpredsjednik i poslanik Demokratske Crne Gore Dragan Krapović ocijenio je da je poziv GP URA, da Demokrate i Demokratski front daju svoje predloge za resore, najprizemnija manipulacija i nepoštovanje građana Crne Gore. Istakao je da je u određenim resorima bilo preklapanja DF-a i GP URA.

"Kolege iz URA funkcionišu po principu -  mi napravimo ustupak, oni odgovore ultimatumom i ucjenama. Sami zaključite ko ovdje želi da se formira vlast, eliminiše uticaj DPS-a, ko je taj ko daje vještačko disanje DPS-u, ko priča o vraćanju mandata Đukanoviću, a isti taj mandat je prije par mjeseci dobio do njega...", rekao je, između ostalog, Krapović. 

Naveo je da je u porukama GP URA, tokom pauze u razgovorima, bilo mnogo konstrukcija i neistina. 

"Kako se zove to što neko ko ima deveti ili deseti dio parlamenta, traži pedeset odsto, to se zove klasična ucjena", dodao je Krapović. 

Istakao je i da je jako bitno da javnost zna kakve su čije namjere.

"Postoji preklapanje između DF i URA. Mi smo se odrekli sektora bezbjednosti i na taj način dali ključan doprinos da krenemo zajedno naprijed. Što se tiče konstrukcije, imali smo spremnost da uključimo manjinske parlamentarne subjekte...", rekao je Krapović u Parlamentu.

Zaključio je da će biti uzalud i "dati nekome cijelu Vladu", ako neko ne želi dogovor.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.