Ovo je škola jahanja u kojoj je učitelj 11 godina silovao polaznice
Jahački klub Foto:Nova.rs

Ovo je škola jahanja u kojoj je učitelj 11 godina silovao polaznice

Deset polaznica Konjičkog kluba MBM prijavilo je učitelja jahanja Miloša Đukića (68) zbog silovanja i on je juče uhapšen u akciji policije i tužilaštva, a kako je policija saopštila, njegove žrtve su u dva navrata bile maloljetne. Ekipa portala Nova.rs obišla je danas Konjički klub u Lipovačkoj šumi gdje su se, prema svedočenjima pojedinih žrtava, događali užasi.

Kako je policija saopštila, Đukić je priveden zbog postojanja osnova sumnje da je, od 2010. do 2021. godine, izvršio krivična djela silovanje, silovanje u pokušaju i pet krivičnih djela nedozvoljene polne radnje nad polaznicama njegove škole jahanja.

"On je, kako se sumnja, u decembru 2010. godine, obljubio devojku koja je u to vrijeme bila maloljetna, a osam godina kasnije pokušao da siluje još jednu maloljetnicu", naveli su iz MUP.

M. Đ. se tereti i da je, od 2013. do 2021. godine, pet polaznica škole jahanja, od kojih su dvije u to vrijeme bile djeca, a jedna maloljetna, neprimjereno dodirivao po intimnim djelovima tijela, navedeno je.

1663063523jahackiklub2

1663067669692lopovackasumafotonikolatomic10copy3000x2000830x0

Izvor: Nova.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.