Svečani ručak u čast Predsjednika i Prve dame Crne Gore

Svečani ručak u čast Predsjednika i Prve dame Crne Gore

Predsjednik Republike Česke Miloš Zeman sa suprugom priredio je u čast predsjednika Đukanovića i prve dame svečani ručak kojem su prisustvovale brojne zvanice iz političkog, privrednog i javnog života Češke.

foto6

Među više od 50 zvanica bili su ministri u vladi Češke, praški nadbiskup, predstavnici renomiranih čeških kompanija i privrednih asocijacija.

Na svečani ručak pozvani su i predstavnici crnogorskih IT kompanija, a prisustvovao je i jedan broj uglednih analitičara, novinara i advokata.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.