Šaranović: Abazović uslovio pregovore po principu “ili ja, ili niko“
Danilo Šaranović

Šaranović: Abazović uslovio pregovore po principu “ili ja, ili niko“

Poslanik Demokrata Danilo Šaranović reagovao je na izjavu izvršnog direktora Građanskog pokreta URA Zorana Mikića koji smatra da Demokrate svjesno miniraju dogovor paralemnatrne većine od 30. avgusta 2020. zbog dila sa DPS-om. On tvrdi da je jedino premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović uslovio pregovore sa sobom samim i sistemom “ili ja, ili niko”.

“Za razliku od Konatara, Mikić zna po nešto da “pogodi”. Naravno, ako se šalimo. Tačno je, miniramo sporazum, ali onaj koji je Dritan Abazović potpisao sa Milom Đukanovicem. Tačno je, gasimo vatromet, ali onaj ispaljen sa Bemax zgrade u čast Dritana Abazovića. Tačno je, rušimo vaše dogovore i zagrljaje sa Milom Đukanovićem”, naveo je Šaranović.

Zamislite, dodao je, dva lidera najvećih partija i koalicija koje su pobijedile na izborima su se povukla i odustala od kandidatura, a jedino je Dritan uslovio pregovore sa sobom samim i sistemom “ili ja, ili niko”.

“Ko to sad ruši dogovore?”, zaključio je Šaranović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.