Abazović: Na narednim izborima Crna Gora će dobiti evropsku vladu koju će voditi GP URA
Dritan Abazović

Abazović: Na narednim izborima Crna Gora će dobiti evropsku vladu koju će voditi GP URA

Na narednim parlamentarnim izborima Crna Gora će dobiti evropsku vladu. I tu evropsku vladu će voditi URA, poručio je premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović u Rožajama.

“I ta URA će povesti Crnu Goru u EU. Nemojte da imate dileme. Mi idemo pobjednički, hrabro. Suočavamo se sa nedaćama, ali vjerujte da smo im sakrili loptu. Lopta je sakrivena u ovom trenutku…”, kazao je Abazović.

Istakao je da “nastavljaju svoju misiju i vode Crnu Goru ka EU”.

“Crna Gora do 2025. mora da završi svaku obavezu”, dodaje on.

Moramo, ističe Abazović, da idemo prema EU, ali da poštujemo standarde.

“Moramo da radimo pošteno. Ko hoće da radi na taj način treba mu pružiti ruku. Ko hoće da radi samo za sebe, protiv gradova i države, njemu treba dati crveni karton i poslati a u opoziciju trajno”, kazao je Abazović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.