Prijestonica Cetinje donirala vozilo JPU
Prijestonica Cetinje

Prijestonica Cetinje donirala vozilo JPU "Zagorka Ivanović“

Prijestonica Cetinje donirala je namjensko vozilo za prevoz hrane JPU "Zagorka Ivanović“ sa Cetinja. Danas je potpisan Ugovor o donaciji, a gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković predao je ključeve vozila Maji Mićunović, direktorici JPU "Zagorka Ivanović“.

Donacija je realizovana kroz Program razvoja Prijestonice Cetinje za 2022. godinu koji se finansira iz kapitalnog dudžeta predviđenog Zakonom o Prijestonici.

Na ovaj način rješava se dugogodišnji problem cetinjskog vrtića u transportu prilikom snabdijevanja hranom.

"Prijestonica Cetinje nastavlja da bude podrška svim gradskim ustanovama i preduzećima, koji pružaju usluge građanima kako bi omogućili što efikasnije i kvalitetnije servisiranje potreba naših sugrađana", poručuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.