Tjelohranitelj Marka Milačića razgovarao o ubistvu Mila Đukanovića?
Foto: M Portal

SKY ECC prepiska otkriva paklene planove Škaljarca:

Tjelohranitelj Marka Milačića razgovarao o ubistvu Mila Đukanovića?

U SKY ECC komunikacijama pripadnika organizovane kriminalne grupe Škaljari Srđana Vukića, koji je uoči i nakon parlamentarnih izbora 30. avgusta 2020. godine obezbjeđivao lidera Prave Crne Gore Marka Milačića, te o dešavanjima u izbornom štabu koalicije "Za budućnost Crne Gore“ izvještavao jednog od vodećih Škaljaraca pokojnog Mila Radulovića Kapetana ("General“), pronalazi se još nekoliko zanimljivih komunikacija sa aspekta politike i bezbjednosti u Crnoj Gori, piše danas M portal.

Jedna od njih, kako piše taj portal, koja se odvijala u subotu, 29. februara 2020. godine, između Srđana Vukića (F96568, Bingo) i Zlatka Draškovića (MIBD41, Dragon) izgleda zlokobno – Vukić i Drašković razgovaraju o ubistvu predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića. I Vukića i Draškovića službe bezbjednosti koje su analizirale njihove razgovore označavaju kao pripadnike barskog ogranka Škaljarskog klana.

Drašković, koji je u trenutku prepiske sa Vukićem u noćnom provodu, u 22 sata i 17 minuta obavještava Vukića da je u lokal u kom se nalazi stigao Đukanović.

22:17 Dragon: Evo ga Milo odje

22:18 Dragon: stugao

22:24 Dragon: e šou što se radi

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.