Bečić čestitao prvi dan škole: Djeci i roditeljima smo pokazali da smo uz njih, i da se borimo za njihov boljitak
Aleksa Bečić

Bečić čestitao prvi dan škole: Djeci i roditeljima smo pokazali da smo uz njih, i da se borimo za njihov boljitak

Povodom prvog dana škole, svim našim mališanima čestitam početak školovanja i nove školske godine, saopštio je lider Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić.

"Dragi školarci, na početku ste posebnog razdoblja u vašim životima, razdoblja koje će obilježiti velika prijateljstva, nova saznanja i radosti učenja a mi smo tu da vam taj put učinimo što lakšim, ljepšim i uspješnijim što nam je i bio imperativ 27. maja 2021. godine", kazao je Bečić.

Podsjeća da je tog dana, Skupština Crne Gore usvojila izmjene i dopune Zakona o socijalnoj i dječijoj zaštiti koje su predvidjele uvođenje dječijeg dodatka za svu djecu dok su za učenike osnovnih škola obezbijeđeni besplatni udžbenici.

"Ovo majsko zasijedanje Skupštine Crne Gore, dok sam njome predsjedavao, i na koje sam posebno ponosan, učinilo je da ova sjednica ostane upamćena kao jedna od najljepših jer su na njoj postignuti izuzetni rezultati za našu djecu. Rezultat, koji nas je sve podsjetio zašto smo tu i zašto se bavimo ovim poslom, i vijest od izuzetnog značaja, kako za naše mališane, tako i za roditelje", ukazao je Bečić.

Poručuje da su pokazali da su tu, da podrška neće izostati na putu sticanja znanja, edukacije i socijalizacije, a roditeljima su, sa druge strane, pokušali da uzvrate povjerenje koje su dali jer su stali na stranu napretka i boljitka evropske Crne Gore i svih njenih građanki i građana.

"Sa željom da nesebično usvajate znanja kao i da vaše školske klupe zabilježe najljepše đačke uspomene, koristim priliku da svim roditeljima, mališanima i prosvjetnim radnicima poželim uspješan i radostan početak školske godine", zaključio je Bečić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.