Vuksanović Stanković: Belveder nikad nije pao, Crna Gora nikad neće
Vuksanović - Stanković na Belvederu, Foto: Pobjeda

Vuksanović Stanković: Belveder nikad nije pao, Crna Gora nikad neće

Poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković oglasila se na Tviteru povodom godinu dana od događaja na Cetinju koji su pratili nastilno ustoličenje mitropolita Crkve Srbije Joanikija i koji su probudili građanski otpor kleronacionalizmu.

"Pričat’ će se opet đeci, živi bili Belvederci! Ova zemlja rodi borce sve tri vjere Crnogorce…” Belveder nije pao, Crna Gora nikad neće! Da je vječna", poručila je Vuksanović Stanković.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.