Direktor Juventusa: Ronaldo više nije naša briga

Direktor Juventusa: Ronaldo više nije naša briga

Direktor Juventusa Mauricio Arivabene progovorio je o Kristijanu Ronaldu koji je u italijanskom klubu bio od 2018. do 2021. i odlaska u Mančester Junajted.

Portugalac je nezadovoljan na „Old Trafordu“, želio je da promijeni klub i obuče dres tima koji se takmiči u Ligi šampiona, ali nije se našao klub voljan da ispuni želju iskusnog napadača.

Arivabene je prokomentarisao trenutnu Ronaldovu situaciju.

„Od Ronaldom smo se oprostili sa obostranim poštovanjem. To što mu se dogodilo u Junajtedu više nije naš problem. Žao mi je da ga vidim u situaciji neugodnoj za njega i ekipu, ali više nije naš problem,“ rekao je Arivabene.

Menadžer Crvenih đavola Erik ten Hag ne vidi Ronalda kao startnog napadača, već ga ubacuje kao zamjenu.

Portugalcu ugovor sa klubom sa „Old Traforda ističe narednog ljeta.

Mančester Junjated danas u 17:30 časova dočekuje lidera Premijer lige, ekipu Arsenala.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.