Zemljotres jačine 5,2 stepena po Rihteru pogodio Krit
Ilustracija

Nema podataka o materijalnoj šteti

Zemljotres jačine 5,2 stepena po Rihteru pogodio Krit

Zemljotres magnitude 5,8 pogodio je rano jutros Krit, objavio je Evropsko-mediteranski seizmološki centar (EMSC). Kako prenosi In-Cyprus, kiparski portal na engleskom, magnituda je nešto manja - 5,2.

Portal Grik riporter javio je da je potres magnitude 5,2 potvrdio Geodinamički institut Nacionalne obzervatorije u Atini.

Nema izvještaja o povredama ili oštećenjima zgrada.

Potres u 7.13 sati imao je epicentar u moru 30 kilometara južno-jugoistočno od grada Zakrosa, na dubini od 4,7 kilometara.

Potres se osjetio u mnogim oblastima na istočnom Kritu, kao i u najvećem gradu Iraklionu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.