Krapović: Abazović sprovodi politiku
Dragan Krapović

Krapović: Abazović sprovodi politiku "Open DPS - Closed EU"

Gospodin Abazović nastavlja sa sijanjem magle i primitivnom zamjenom teza kako bi nastavio da sprovodi svoju agendu pod sloganom “Open DPS”, saopštio je danas Dragan Krapović, potpredsjednik i poslanik Demokratske Crne Gore.

Poručuje da nije tačno da je današnji sporazum koji je potpisan isti kao onaj 19. avgusta koji su ponudili Abazović i Mandić.

Tada je kako Krapović pojašnjava Abazović bleferski tražio blanko podršku DPS Vladi, pa da tek nakon toga razgovaramo.

Nije tačno kako ističe da je današnji sporazum u Skupštini isti kao ponuda da Abazović nastavi da vrši vlast sa DPS-om jer u današnjem Sporazumu piše da nema koalicije sa DPS-om.

"Vi i dan danas imate potpisan koalicioni Sporazum sa DPS-om i gospodinom Đukanovićem. Da Vas podsjetim, taj Sporazum je na snazi dok se ne anuliraju odluke koje su plod tog Sporazuma. Vlada je već pala, ostalo je još da podnese ostavku ili bude smjenjena gospođa Danijela Đurović,i onda mozemo dalje. URA svojim djelima već mjesecima nosi barjak pod sloganom “Open DPS” ali “Closed EU”, kategoričan je Krapović, dodajući da je to napredak sa Abazovićeve strane.

"Na kraju, vi koji ste izabrani glasovima DPS-a ste briljirali danas rečenicom - “Ko hoće sa DPS-om, srećno mu bilo”, a očigledno ste poželjeli sreću samom sebi jer ste bili i još uvijek jeste sa njima.  Bravo, Abazoviću! Takođe, kolege iz DF-a su današnji sporazum proslavili tako što su nastavili sa smjenom naših funkcionera u Budvi. Naime, nelegitimni predsjednik Opštine Budva, gospodin Božović, smijenio je gospodina Kaluđerovića sa mjesta načelnika Službe za naplatu komunalija! Sporazum ili ne, ovakav potez neće ostati bez odgovora!"; zaključio je Krapović.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.