Abazović: Isti ovakav sporazum smo nudili, tada su Demokrate to odbile
Dritan Abazović

"Ko hoće sa DPS-om srećno mu bilo"

Abazović: Isti ovakav sporazum smo nudili, tada su Demokrate to odbile

Demokrate nisu htjele da potpišu isti ovakav sporazum koji smo mi nudili, kazao je danas novinarima u Beogradu premijer Dritan Abazović, odgovarajući na pitanja novinara kako komentariše današnji sporazum parlamentarne većine.

"Demokrate isti ovakav sporazum nisu htjeli da potppišu sa nama. To su ti neki univerzalni principi. ko neko misli da se smijeni Danijela Đurović i obezglavi institucija Crne Gore. To je licemjerno i na takve stvari ne treba pristati. Ko želi fer, sa nama uvijek može. Nema većine bez URA, a ko oće sa DPS-o sretno mu bilo", poručio je on. 

Abazović je kazao da, ukoliko i dalje bude na funkciji premijera, nastaviće da donosi teške odluke.

"Ovo što imamo danas jeste da mijenjamo perspektivu i ono što je lice i naličje Zapadnog Balkana. Ako bude dogovor nove većine da budem premijer – dobro je, ako ne svoju viziju i politiku ću afirmisati sa druge pozicije, pa i iz opozicije ako bude trebalo", poručio je Abazović iz Beograda.

On smatra da je potpisivanje Temeljnog ugovora važno za pomirenje u regionu.

"a sam premijer koji donosi teške odluke. Ponosan sam na to", poručio je Abazović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.