U ODT u Podgorici napadnuta tužiteljka
Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici

U ODT u Podgorici napadnuta tužiteljka

U Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici danas je napadnuta tužiteljka M.J., potvrdio je Portalu Dana rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva Podgorica Duško Milanović.

Tužiteljka je napadnuta u svojoj kancelariji od strane D.K.

"Danas je u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, u svojoj kancelariji, oko 15 časova, napadnuta državna tužiteljka od strane D.K., koji je bez poziva ušao u kancelariju tužiteljke i upućivao prijetnje sve dok nijesu stigli službenici Uprave policije, koji su kasnije priveli napadača. D.K. će sjutra biti saslušan u Osnovnom državno tužilaštvo u Cetinju, kome je predmet ustupljen odlukom Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, zbog krivičnog djela napad na službeno lice", naveo je Milanović u izjavi za Portal Dana. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.