Izdubio džinovsku bundevu i u njoj se spustio 60 km niz rijeku Mizuri (VIDEO)

Dvejn Hansen iz Nebraske postavio je neobičan svjetski rekord. Veslao je u džinovskoj izdubljenoj bundevi 61,5 kilometara niz rijeku Mizuri.

Na fotografijama sa društvenih mreža vidi se kako Hansen kleči u džinovskoj, pomalo spljoštenoj izdubljenoj bundevi, koja je prvobitno težila 383 kilograma.

Hansen je spuštanje niz rijeku počeo ujutru u 7.30 i završio ga popodne u 18.30.

Možda djeluje kao zabavno iskustvo, ali 11-časovna avantura je bila je prilično iscrljujuća za Hansena.

„Spustio sam se 61,5 kilometara niz rijeku sve vrijeme klečeći i koljena me i dalje bole. Vjerovatno neću pokušavati ovo ponovo. Ako neko uspije da postavi novi rekord, pokloniću mu se jer nije uopšte lako“, istakao je Hansen za Rojters

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.