Milačić: Pružamo ruku za svaki dogovor unutar pobjednika 30. avgusta, da bi 30. avgust oživio
Marko Milačić, Foto: Prava Crna Gora

Milačić: Pružamo ruku za svaki dogovor unutar pobjednika 30. avgusta, da bi 30. avgust oživio

Na istorijski dan za slobodu Crne Gore, 30. avgust, kada je prije dvije godine izborena sloboda za narod, kada je narod polomio okove tridesetogodišnjeg zla, dužni smo da narodu vratimo njegovu pobjedu, kazao je danas lider Prave Crne Gore Marko MilačićS

"Iako su neki iz redova tadašnje parlamentarne većine izdali narod, sve nas koji smo živote utkali u odbranu Crne Gore od ralja kriminala i apetita kriminalne hobotnice DPS-a, danas smo više nego ikada dužni narodu Crne Gore: da nađemo zajednički jezik i kompromis i opet oživimo 30. avgust 2020. godine i vratimo narodu njegovu slobodu", poručio je Milačić.

"Shvatili ste nekadašnja 30. avgustovska braćo, kako i koliko melje DPS mašinerija sve one koji pokušaju sa njom da stvaraju javne i tajne dogovore i vrše vlast u kojoj su vas samo lomili, samo potrošili, pa vas ostavili vašem narodu da to cijeni i ocijeni, shvatili ste da je jedini put za pobjedu onaj koji izabere narod", ističe Milačić.

Uprkos svemu, dodaje da danas ništa ne smije biti prepreka poslanicima nekadašnje parlamentarne većine da pokušaju , zbog naroda. 

"S tim u vezi pozivamo predsjednicu Skupštine Crne Gore Danijelu Đurović da demonstrira dobru volju prema 30. avgustu i do 2. septembra podnese ostavku na poziciju na kojoj nije voljom pobjednika, već dominantnom voljom poraženih snaga 30. avgusta. Na ovaj način SNP, čiji je Đurović visoki funkcioner, konkretno i na djelu dao bi doprinos dogovoru pobjednika 30. avgusta.  Prava Crna Gora pruža svoju ruku za svaki dogovor unutar pobjednika 30. avgusta, da bi 30. avgust ostao i ponovo postao simbol sloma zla i trijumfa naroda Crne Gore nad beščašćem, prljavom političkom trgovinom i izdajom", zaključio je Milačić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.