Foto: Opština Budva

Sastanak Božović i Novaković Đurović

"Izgradnja šetališta Budva - Rafailovići prioritetna investicija"

Predsjednik Opštine Budva Milo Božović razgovarao je sa ministarkom ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Anom Novaković Đurović o kapitalnim investicijama koje je neophodno realizovati u narednom periodu u zoni morskog dobra na teritoriji opštine Budva.

Na sastanku je konstatovano sa je izgradnja šetališta Budva - Rafailovići prioritetna investicija, koja će se izvoditi fazno, u saradnji sa Javnim preduzećem za upravljanje morskim dobrom Crne Gore.

"Do kraja septembra očekuje se raspisivanje međunarodnog konkursa za izradu idejnog arhitektonskog rješenja za uređenje budvanskog šetališta o kojem će odlučivati žiri sastavljen od eminentnih stručnjaka u oblasti urbanog planiranja i arhitekture. Uzimajući u obzir da metropola turizma ostvaruje 45% ukupnog turističkog prometa Crne Gore, na sastanku je naglašeno da se mora posvetiti dodatna pažnja budućim investicijama u ovom pojasu opštine, kako bi se unaprijedilo urbanističko uređenje budvanske rivijere i planski pristupilo daljem razvoju", zaključuje se u saopštenju Službe protokola Opštine Budva .​
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.