Đurašković: Pozivam Agenciju za elektronske medije da najstrožije kazni Pink i zabrani emitovanje te televizije
Nikola Đurašković

Đurašković: Pozivam Agenciju za elektronske medije da najstrožije kazni Pink i zabrani emitovanje te televizije

Najoštrije osuđujem ponašanje uredništva Pink televizije i grube i neistinite konstrukcije povodom tragičnog događaja koji se dogodio 12. avgusta na Cetinju, koje na brutalan i zlonamjeran način izazivaju dodatni nemir, bol i tugu porodica nastradalii, ranjenih i svih nas na Cetinju, saopštio je gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikole Đuraškovića.

Pozvao je Agenciju za elektronske medije da hitno reaguje i najoštrije sankcioniše Pink TV uključujući i zabranu emitovanja na teritoriji CG, nakon najbrutalnijeg u nizu "prekršaja" kada su Cetinje i Crna Gora u pitanju.

"Još jednom pozivam i medije i sve druge subjekte u Crnoj Gori i regionu da dozvole porodicama i našem gradu da u miru tuguju za nastradalima i da se suzdrže od daljih javnih interpretacija ovog događaja, posebno na način koji ne odgovara istini i poznatim činjenicama", zaključio je Đurašković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.