Šaranović: Abazović priznao da smo srušili, malo URA, malo Joković, a najviše DPS Vladu
Danilo Šaranović

Šaranović: Abazović priznao da smo srušili, malo URA, malo Joković, a najviše DPS Vladu

U trenutku rijetke lucidnosti, sezonski premijer koji je prije poš'o nego što je doš'o, kaže da je DPS krenuo da ruši svoju Vladu, saopštio je poslanik Demokratske Crne Gore Danilo Šaranović.

"Bar smo konačno i od njega dobili priznanje očiglednog, opšteprihvaćenog stanja, a to je da smo prije nekoliko dana srušili DPS Vladu, iz razloga što je bila upravo to DPS Vlada. Dakle, priznao je da smo srušili Vladu koja je malo URA, malo Joković, a najviše DPS", poručio je Šaranović.

Podsjeća da je Abazović ne tako davno, govorio da IQ86 rasturi Crnu Goru.

"U međuvremenu, vjerovatno polazeći od te premise, on se trudio da rasturi demokratiju i rasturi nadu svakog od 208 000 građana koji su svojim glasom na izborima jasno tražili da se više ne pitaju ni Košuta, ni Spičanović, a naročito ne Kurti, njegov pravosnažno osuđivani intimus. Na sreću svih nas, spriječili smo da tu operaciju izvede do kraja. Malo sam lagao, bio sam nagao, DPS-u ja sam račune polagao" - Abazović, vjerovatno", zaključio je na kraju Šaranović.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.