Pejanović pobjednik takmičenja u ležanju: Nije bilo teško...nisam se ni zagrija

Pejanović pobjednik takmičenja u ležanju: Nije bilo teško...nisam se ni zagrija

Sinoć je okončano 12. takmičenje u ležanju koje tradicionalno organizuje Etno selo Montenegro u Breznima. Nakon oko 60 sati ležanja, titulu najodmornijeg je osvojio Žarko Pejanović zvani “Knele” sa Zabjela, javlja portal “Glas Zabjela”.

Od devet takmičara koliko ih je uzelo učešće u ovogodišnjem takmičenju, za titulu su se borili finalisti Žarko Pejanović sa Zabjela i Vuk Koljenšić iz Danilovgrada.

U ekskluzivnoj izjavi za Glas Zabjela, Pejanović je prije svega iskoristio priliku da pozdravi cijelo Zabjelo.

“Nije bilo teško. Vjeruj mi, nisam se ni zagrija’”, rekao je on.

Najteže je, kako kaže, “kada porodica dođe da te podrži, to je najveća greška”.

“Kada društvo dođe to je zabava, ali najveća greška je kad dođe nečija familija. Kad nekome dođe familija, tome je teško da ne ustane”, jasan je Pejanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.