Davidović: Zbog šačice glasova političari su spremi srušiti državu, a ne Željezaru
Miodrag Daka Davidović

Davidović: Zbog šačice glasova političari su spremi srušiti državu, a ne Željezaru

Biznismen Miodrag Daka Davidović kazao je da se nije oglašavao povodom dešavanja u Željezari iz razloga da ne bi nijednim potezom otežao premijeru Dritanu Abazoviću pred glasanje o nepovjerenju Vladi. "Šta se u međuvremenu desilo, umiješala se nesrećna politika između Neksana i radnika Željezare. Zbog šačice glasova spremni su političari srušiti državu, a ne nesrećnu Željezaru. Uspjeli su da okrenu radnike protiv Neksana", saopštio je Davidović.

"Nije lagao premijer Dritan Abazović, on je na sastanku u Vladi gdje smo prisustvovali radnici i ja dao nalog da se obezbijede struja voda i kamen i normalno funkcionisanje rada Željezare. Ali ja znam kako funkcioniše nesrećna država, gdje su ministarstva partijski plijen stranaka čije se čorbe ne bi mogle pomiješati. Znao sam da će se ostati nedovršeno. Zato sam zamolio radnike da ponesu pisma, da bi ministarstva donijela odluke, i radnici Vujović Ivan i Kosović Milan ponijeli i dobili potvrde da je sve uredno urađeno, do dana današnjeg ni na jedno pismo nije odgovoreno", kazao je Davidović.

Istakao je da onamo gdje se sudare ekonomija i politika uvijek strada "nesrećna ekonomija".

"Vidite šta je kazao premijer, a šta se u stvarnosti dogodilo, ne znam šta oni misle, da na riječ Vlade, koja je neprincipijelno oborena, radi se o najvećem privrednom subjektu u Crne Gore, nema tu povjerenja, papiri moraju da pričaju",poručio je on.

Kazao je da da oni neće nikada otežavati sudbinu radnika Željezare, već naprotiv, ali moraće da ispred onoga "prevara" napišu imena svih onih koji su ih prevarili.

"Naći ćemo projekte koji će biti rađeni na našim opustošenim selima, vratićemo se seljaku, najvećem učeniku u Crnoj Gori u posljednih 77 godidna, imamo ozbiljne projekte za selo, ako nas i tamo ne stare nesrećna politika", kazao je Davidović.

Uspjeli su, kako dodaje, što niko nije u istoriji Crne Gore.

"Doveli smo najveći brend u svijetu koji će duplirati izvoz Crne Gore i zaposliti 300 novih radnika", kazao je Davidović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.