Barska URA: 43. Vlada dala nadu građanima da Crna Gora može naprijed
Građanski pokret URA

Barska URA: 43. Vlada dala nadu građanima da Crna Gora može naprijed

Barski odbor Građanskog pokreta URA izražava zahvalnost 43. Vladi Crne Gore i svim ministrima koji su svojim djelovanjem u proteklom periodu dali nadu našim građankama i građanima da Crna Gora može naprijed, kreirajući zelenu budućnost, nova radna mjesta i priliku da zajedničkim snagama sarađujemo sa regionom, Evropskom unijom i ostalim partnerima.

"U nešto više od 100 dana Vlada na čelu sa dr Dritanom Abazovićem izborila se da konačno bude potpisan ugovor za izgradnju dječijeg vrtića u Baru, da turistička sezona ispuni očekivanja, ali i da se postignu dogovori sa investitorima koji će u periodu globalne recesije otvoriti nova radna mjesta i u našem gradu. Vlada je smanjila akcize na gorivo do zakonskog maksimuma, pa sada crnogorski građani plaćaju najniže cijene u regionu što je, uzimajući u obzir nepovoljne prilike na svjetskom tržištu energenata, značajno uticalo na standard građana, ali i na turizam u Baru. Veliko nam je zadovoljstvo i što je ministar ekonomskog razvoja i turizma bio naš Baranin Goran Đurović koji je, koristeći stečeni ugled i znanje u privredi, pokrenuo značajne procese čiji će rezultati tek biti vidljivi”, naveli su iz barske URE.

Kako su kazali, očigledno je da, nažalost, ne dijele svi u Crnoj Gori istu viziju i da određenim strukturama napredak odgovara samo ako isključivo predstavlja njihovu ličnu korist. ,,Barska URA će nastaviti da se bori protiv takvih praksi u društvu i na lokalnom nivou, a sigurni smo da se konačni pobjednik te utakmice već sada zna”, zaključuju. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.