Đurović Demokratama: Dio ste nove većine, stvari dogovarajte sa Đukanovićem, Šehovićem i Konjevićem
Goran Đurović, Foto: URA

Đurović Demokratama: Dio ste nove većine, stvari dogovarajte sa Đukanovićem, Šehovićem i Konjevićem

Drage kolege Demokrate, vi ste sada dio nove parlamentarne većine i sada imate mogućnost da sa gospodom Đukanovićem, Šehovićem i Konjevićem napravite novu vladu i preuzmete odgovornost za vođenje države u narednom periodu, saopštio je danas Goran Đurović, potpredsjednik Građanskog pokreta URA. .

"Juče ste odbili ponudu URE i SNP za rekonstrukciju  i samo zbog mržnje prema Dritanu Abazoviću srušili Vladu koja je potpisala Temeljni ugovor", saopštio je Đurović dodajući da je to činjenica koju građani Crne Gore moraju da znaju a naročito svi oni koji su deceniju čekali da se ovaj ugovor potpiše i to pitanje riješi.

Dodaju da su ponosni na sve do sada urađeno i da mirno diu u opoziciju. 

"Čeka nas teška jesen, mnogo izazova je pred Crnom Gorom a vi ste od sinoć preuzeli svu odgovornost za dalju sudbinu građanki i građana ove države. Preuzmite odgovornost i bez skrivanja - ispoštujte do kraja dogovor koji su sklopili Đukanović i Bečić", zaključio je Đurović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.