Konatar: Dva su moguća ishoda glasanja

Konatar: Dva su moguća ishoda glasanja

Dva su moguća ishoda glasanja o povjerenju Vladi, saopštio je na Tviteru poslanik URE Miloš Konatar.

"1) Ako ne prođe inicijativa DPS-a za pad Vlade - stvaraju se uslovi za rekonstrukciju Vlade

2) Ako inicijativa DPS-a prođe i Vlada padne - onda subjekti koji su sa DPS-om srušili Vladu, neka sa DPS formiraju novu", naveo je on.

Oba ishoda su, kaže, legitimna.

"Važno je da nema skrivanja i da svako preuzme odgovornost za svoje odluke. Ako postoji dogovor DPS-a sa nekom partijom da se izglasa nepovjerenje Vladi CG- onda neka isti ti sa DPS-om formiraju i novu Vladu.

Ako Vlada ne padne - idemo u rekonstrukciju", zaključuje on.

Dva su moguća ishoda glasanja o povjerenju @VladaCG u @SkupstinaCG:

1) Ako ne prođe inicijativa DPSa za pad Vlade - stvaraju se uslovi za rekonstrukciju Vlade

2) Ako inicijativa DPSa prođe i Vlada padne - onda subjekti koji su sa DPSom srušili Vladu, neka sa DPS formiraju novu. pic.twitter.com/ozadIdVLqF

— Miloš Konatar (@MilosKonatar) August 19, 2022

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.