Medojević Abazoviću: Podnesi ostavku, država nije igračka

Medojević Abazoviću: Podnesi ostavku, država nije igračka

"Podnesi ostavku, država nije igračka", poručio je lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević nakon održanog sastanka sa premijerom Dritanom Abazovićem.

"Ako premijer kaže u parlamentu da DPS, Raško Konjević, Peđa Bošković, BEMAX, Zoran Lazović stoje iza šverca cigareta i kokaina i prijete destabilizaciji Crne Gore onda je jedino logično da premijer pozove lidera parlamentarnih stranaka na koje DPS i mafija nemaju uticaj i da uvede vanredno stanje i proglasi opštu borbu protiv mafije", naveo je Medojević.

Nažalost, kako kaže, "slučajni premijer Abazović" nije iskazao spremnost da se, kako je istakao,  suoči sa mafijom i DPS i odbio je moj predlog za uvođenje vanrednog stanja". 

"Dritan misli da se protiv mafije može boriti parolama i baklavama. Podnesi ostavku.

Nijesi ti dorastao ovim problemima. Država nije igračka. Sa mafijom nema dijaloga", napisao je Medojević na Fejsbuku.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.