Uručena vrijedna oprema barskim vatrogascima
Izvor: TO Bar

Uručena vrijedna oprema barskim vatrogascima

Službi zaštite i spašavanja Opštine Bar danas je uručena vrijedna spasilačka oprema čiju nabavku je finansirala Turistička organizacija Opštine Bar.

"U pitanju je spasilačko korito i spasilačka spinalna daska sa pratećom opremom. Imajući u vidu povećan obim posla na zaštiti lica i imovine od požara, saobraćajnih nezgoda, spašavanja u planinama, naročito u toku ljetnje sezone Turistička organizacija Bar je donijela odluku da se pomogne nabavka navedene opreme", saopšteno je iz TO Bar.

Navodi se da ta aktivnost predstavlja dobar primjer uspješne saradnje Opštine Bar, Turističke organizacije Bar i Službe zaštite i spašavanja koja će se nastaviti i u narednom periodu.

"Ujedno ovim putem želimo da apelujemo i na sve ostale institucije da u skladu sa svojim mogućnostima potpomognu rad Službe zaštite i spašavanja", kazali su iz TO Bar.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.