Filipović: Abazović je slagao, jedinu nekretninu koju sam ikad posjedovao prepisao mi je otac

Filipović: Abazović je slagao, jedinu nekretninu koju sam ikad posjedovao prepisao mi je otac

Izvršni koordinator Građanske inicijative 21. maj Ljubomir Filipović je kazao da je premijer Dritan Abazović danas iznio niz neistina na njegov račun.

“Dritan je danas mučki i fukarski slagao. Ja od 2015. nisam politički eksponirana ličnost i ne moram da pokazujem svoje prihode u bankovne račune. Ipak bavim se javnim poslom i nemam što da skrivam. Jedina nekretnina koju smo moja supruga i ja ikad imali u u kojoj živimo je dobijena u nasljedstvo. Poklonio mi je otac, a dio je porodične kuće koju su 1998. sagradili baba i đed na placu koji su kupili 1976. godine”, napisao je Filipović na Facebooku.

Ističe da mu niko nikad nije otplatio kredit.

“Jedini kredit koji sam podigao i koji otplaćujem evo sedam godina podignut je kod banke koja nema nikakve veze sa DPS-om. Naprotiv, to je banka bliska premijeru i Vijestima. Sve što smo stekli u životu žena i ja staje u 65 kvadrata stana i automobilu, i u obrazovanju i zdravlju naše dvoje djece. Abazoviću neka služi na čast što laže i targetira. Vjerovatno će se nakon ovoga javiti pokoji njegov fan da izvrijeđa i priprijeti oružjem ako treba”, poručuje Filipović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.