Uhapšena jedna osoba osumnjičena za ranjavanje Nikšićanina

Uhapšena jedna osoba osumnjičena za ranjavanje Nikšićanina

Nikšićka policija je 13. avgusta obaviještena od strane građana da je u mjestu Kapino polje došlo do svađe i tuče između nekoliko lica, sapštavaju iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP)

Nikšićka policija je 13. avgusta obaviještena od strane građana da je u mjestu Kapino polje došlo do svađe i tuče između nekoliko lica.

Policijski službenici koji su upućeni na lice mjesta zatekli su S.N. (18) koji je imao povrede u predjelu lijeve potkoljenice i leđa, za koje se pretpostavljalo da su nanijete oštrim predmetom. Ovo lice je prevezeno u Medicinski centar Nikšić radi ukazivanja ljekarske pomoći, gdje je od strane dežurnog ljekara konstatovano da je zadobio lake tjelesne povrede. Preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja događaja policijski službenici Centra bezbjednosti Nikšić su došli do sumnje da je oštećenom povrede nožem, tzv. “skakavcem”, nanijelo lice M.J. (33), a koji se prije dolaska policijskih službenika udaljio sa lica mjesta- rečeno je iz policije.

O navedenom je upoznat državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji će nakon neophodnih vještačenja izvršiti pravnu kvalifikaciju događaja.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.